Pagini

Cauata

marți, 15 martie 2011

Ziua Portilor deschise la sediul PSD

Pentru prima data in istoria Partidului Social Democrat, in 2010, am deschis sediul Consilului National pentru toti cei care doreau sa il viziteze si sa afle mai multe despre activitatea Departamentelor PSD si, in general, despre ce inseamna activitatea curenta a unui partid, dincolo de Parlament sau de ecranele televizoarelor.
Daca anul trecut va invitam sa vedeti cum se desfasoara activitatea noastra, anul acesta va invit sa va alaturati proiectelor noastre, fie in calitate de membrii de partid sau doar in calitate de specialisti in diverse domenii.
Inca o noutate pentru evenimentul din acest an o constitutie faptul ca veti putea sta de vorba cu presedintele sau cate un reprezentant din conducerea fiecarui departament in parte, care va va explica exact cum isi coordoneaza activitatea in domeniul pe care il gestioneaza si ce presupune activitatea intr-un astfel de departament.
Asadar, va astept joi, 17 martie 2011, intre orele 11.00-16.00, la sediul Consilului National al PSD, din Str.Ion Ionescu de la Brad, nr.1, sector 1, Bucuresti.
Pentru cei dintre dumneavoastra care nu vor reusi sa ajunga, Departamentele va stau la dispozitie cu orice informatie la adresa consiliulnational@psd.ro, iar cateva fotografii de la evenimentul de anul trecut le puteti viziona aici: http://departamente.psd.ro/album-foto.php?level=album&id=32 .
Articolul a fost preluat de pe http://nastase.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu